Ilmoittautuminen Ramppikuumeeseen ja koulutuspajoihin on nyt auki!

Ilmoittautuminen on auki 1.-31.3.2024. Tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä osallistujat ilmoittautuvat myös perjantain ja lauantain koulutuspajoihin. Tänä vuonna koulutuspajat on yksipäiväiset, eli perjantaina ja lauantaina osallistutaan eri koulutuspajoihin. Poikkeuksena Tanssia ja liikettä esittävän taiteiden teoksiin-koulutuspaja ja Esitystekniikan koulutuspaja, joissa on samat osallistujat perjantaina ja lauantaina. Viime vuoden tapaan näistä kahdesta koulutuspajasta, valmistuu lauantain avajaisiin demoesitys. Tapahtumaan ja koulutuspajoihin voi ilmoittautua, vaikka itsellä ei olisi katselmuksessa esitystä tai kuuluisi mihinkään nuorisoteatteriryhmään. 
Koulutuspajoihin voi tutustua täällä.

Ilmoittautuminen tehdään lomakkeella. Ryhmien on hyvä huomioida, että jokainen osallistuja täyttää oman ilmoittautumisensa.

OFF RAMPPIKUUME – Tänä vuonna Ramppikuumeessa annetaan esityksille tilaa myös esityskatselmuksen ulkopuolella!

Esityksen tulee olla lyhyt, maksimissaan 15 minuutin pituinen. Voit tarjota omaa esitystäsi Ramppikuumeen ilmoittautumislomakkeella 1.-31.3.2024 oman ilmoittautumisesi yhteydessä.  
Huomioi esitystä suunnitellessasi, että nämä esitykset eivät tapahdu Kankaanpääsalissa.  

Toivomme ensisijaisesti helposti liikuteltavia ja kevyttä kalustoa hyödyntäviä esityksiä. Esitys voi olla monologi, dialogi, koko ryhmän tai muutaman henkilön. Se voi olla jo valmis esitys tai tätä varten valmistettu esitys. Teatteria, sirkusta, kuunnelma, tanssia, pantomiimia, lavarunoutta, spoken word, improvisaatiota, stand upia, musiikkia, räppiä, mitä ikinä sinä/te haluatte!  

Ramppikuumeen ohjelmallisen ytimen muodostaa valtakunnallinen nuorisoteatterikatselmus  

Nuorisoteatteriryhmät saivat hakea esityksillään Ramppikuumeen esityskatselmukseen 18.2.2024 saakka ja hakemuksia tuli yhteensä hukeat 18!  Tänä vuonna katselmukseen haki moni ryhmä sekä muutamia monologiesityksiä, eri mittaisilla esityksillä. Tarjolla on monipuolisia esityksiä omista teksteistä uudelleen versioituihin klassikoihin.  Hakeneet esitykset katsoo viisi esiraatilaista eli RamppiRaati ja he tekevät esivalinnat tapahtuman katselmukseen valittavista esityksistä. RamppiRaati antaa jokaiselle katselmukseen hakeneelle ryhmälle kirjallisen palautteen ja valitut ryhmän julkistetaan maaliskuussa.