Nuoria rooliasuissa lavalla.


Koe Ramppikuume!

Tällä sivulla pääset mukaan RAMPPIKUUMEEN tunnelmaan kuvien ja tapahtumassa olleiden nuorten tarinoiden myötä! Voit myös kertoa oman tarinasi RAMPPIKUUMEESTA, haluamme kuulla sen!


Esityskuva.
Nuoret discossa.

"Minulle Ramppikuume on ennenkaikkea näytön paikka. Monilla jopa vuoden työn tuloksia esitellään muille samassa tilanteessa oleville ylpeänä ja parhaansa tehden.
Vaikka Ramppikuume on "kilpailu", kilpailuhenki jää taka-alalle ja kaikilla on huikea fiilis, oli sitten omassa, edellisvuodelta tutussa tai täysin uudessa porukassa.
Työpajoissa ihmiset tutustuvat toisiinsa ja oppivat aina jotain uutta, oli aihe sitten ennalta tuttu tai ei.
Ramppikuume-henki ilmenee kuitenkin parhaiten vapaa-ajalla, jolloin uudet ja vanhat tuttavuudet voivat ihan vain hengailla, jammailla tai vaikka tanssia."

-Sakari

Esityskuva.

"Näyttelijäntyön pajassa tehtävänä oli tarkkailla yhtä henkilöä ja omaksua hänen piirteitään. Näistä luotiin työpajassa hahmo. Muistan edelleen vuosien jälkeen, ketä tarkkailin ja minkälaisen hahmon tein. Harjoituksista on ollut paljon hyötyä myös myöhemmin." 

-Karoliina


"Nuorisoteatteri on muutenkin mun mielestä tosi hieno asia. Ramppikuume yhdistää sen tekijöitä ja mun mielestä se on hienoo. Oon ite ollu parina vuonna mukana ja siis mä en voi ees sanoin kuvata kuinka hieno tapahtuma se on. Se on hyvä paikka syventää omaa teatteriryhmäänsä ja saada uusia frendejä."

- Niki

Esityskuva.
Teatteri Ulpun työryhmä kiertopalkinnon kanssa.

Teatteri Ulpu nappasi Ramppikuume-kiertopalkinnon vuonna 2020. Kuva: Maiju Junko

Kolme klovniksi pukeutunutta hymyilee kameralle.
Ryhmä nuoria seuraa opetusta.
Esityskuva.

"Ramppikuume oli todella hauska ja opettava! Kaikki oli järjestetty hyvin. Oli kiva hengailla kavereiden kanssa ja nauttia laadukkaasta teatterista. "

- Oskari

Ryhmä nuoria tanssii lavalla.
Kaksi nuorta syleilevät lavalla.
Nuoret harjoittelevat näyttämötaistelua.
Esityskuva